Videó: „I like pörkölt” – Marco Rossival a két vb-selejtező között

Vágólapra másolva!
2021.03.28. 10:14
Világbajnoki selejtezők között, vagyis a Lengyelország elleni 3–3-as döntetlen után, de még a San Marinó-i mérkőzés előtt tett egy hatalmas kitérőt Marco Rossival, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával a Budai Várban a Csisztu Sport Cast stábja. A beszélgetés során számos téma szóba került.

Egy héttel ezelőtt a telki edzőközpontban hosszasan beszélgettek az edzői filozófiájáról és mindarról, mennyire hétköznapi embernek tartja magát. Akkor úgy nyilatkozott, hogy végül is nem ment életeket, és nem épít házakat, ő csupán egy futballedző, de a munkájában roppant eltökélt, ha a válogatottal kapcsolatos szakmai feladatokról van szó.

Most, az úton a Vár felé, szóba került: mit gondol az egykori zseniről, Diego Maradonáról, de azt is megtudjuk, mi a véleménye a magyar férfi vízilabda-válogatott világraszóló értékeiről. Feltárta az olaszok titkát, hogy miért nem szabad kávét tejjel inni délután, és azt is elárulta, mit gondol felesége, Mariella az alakjáról, vízilabdázó fia a magyar pólósikerekről és melyik a lánya kedvenc, zsebre menően drága sportja.

Marco Rossival elnéztek a távolba a Puskás Arénáig, mert azt is megfogalmazta, mire vágyik a nyári labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.

Az első részt ide kattintva lehet megtekinteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik