Válogatott: Szeretném megadni Dzsudzsáknak a lehetőséget – Rossi

Vágólapra másolva!
2020.09.22. 18:31
null
Marco Rossi szeretné megadni a lehetőséget Dzsudzsák Balázsnak a 109. válogatottsághoz (Fotó: Török Attila)
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MLSZ hivatalos honlapján elmondta, szeretné megadni a lehetőséget a DVSC-hez több mint 12 év után visszatérő Dzsudzsák Balázsnak, hogy a nemzeti csapat egyedüli szereplési rekordere legyen.

 

DZSUDZSÁK: NAGYON BOLDOG LESZEK, HA MEGHÍVNAK

„Lépésről lépésre érkeztem haza. Számomra jelenleg az az elsődleges, hogy a DVSC-ben minél több alkalommal lépjek pályára, és jó teljesítményt nyújtsak. Ha ez azzal párosul, hogy ismét meghívnak, nagyon boldog leszek, de most tényleg a saját dolgaimra fókuszálok” – mondta Dzsudzsák Balázs a DVSC hivatalos honlapján az esetleges válogatott meghívó kapcsán.

„Nagyon örülök, hogy Balázsnak újra van csapata. Elismerésre méltó, hogy úgy döntött, visszatér első klubjához, és segít az első osztályba való visszajutásban. Mivel nagyon hosszú időt hagyott ki, így biztosan szüksége lesz egy kis időre, hogy a legjobb formáját tudja hozni, de biztos vagyok benne, hogy ez is sikerül majd neki” – mondta Marco Rossi az mlsz.hu-nak.

„A válogatott szempontjából azt tudom elmondani, amit korábban is már többször: megvannak azok a szabályok, amelyek alapján mindig összeállítjuk az aktuális keretet, ezek továbbra is érvényesek és továbbra is ugyanazokat az elveket követjük. Természetesen figyelemmel kísérem Balázs teljesítményét a Debrecenben, már csak azért is, mert szeretném megadni neki a lehetőséget, hogy egyedüliként ő legyen a magyar válogatottsági rekorder” – tette hozzá az olasz szakember.

Dzsudzsák Balázs 108-szoros válogatottként jelenleg holtversenyben vezeti a szereplési rangsort a magyar nemzeti együttesben a már visszavonult Király Gáborral.

Dzsudzsák legutóbb tavaly novemberben, a Wales elleni Eb-selejtezőn (0–2) lépett pályára a magyar válogatottban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik