A németek elleni mez (Fotó: AZ)

 

„Hihetetlen és felejthetetlen pillanatok voltak ezek nekem és a családomnak is – mondta Kerkez Milos klubja, az AZ honlapján. – Megtiszteltetés, hogy megkaptam a lehetőséget a szövetségi kapitánytól. Nagyszerű érzés volt, nagyon boldoggá tett. Marco Rossi a németek elleni meccs előtti napon szólt, hogy bízik bennem, és a kezdőcsapatba akar tenni. Kissé megremegtem, hiszen nagy megtiszteltetés az országodért játszani.”

„A meccs napján a játékosok és a kapitány is odajött hozzám, beszélgettünk, és ez megnyugtatott. Kivonultunk a pályára, amely tele volt sztárokkal. Felejthetetlen volt ellenük játszani, és azt hiszem, nem futballoztam rosszul. A kapitány elégedett volt a játékommal. Mindenki győzni akart, hogy büszkévé tegyük az országot. Egy évvel ezelőtt még tévén néztem ezeket a futballistákat a Bajnokok Ligájában, most meg ellenük játszhattam.”

„A németek elleni mezem különleges helyet kap. Szerbiában az apukám szeretne kialakítani egy szobát, ahol a trikóim lóghatnak. Megtartom őket, így remélhetően szép gyűjtemény lesz.”