Válogatott: Szenzációs volt a hangulat, még a németek is megjegyezték – Gulácsi

Vágólapra másolva!
2022.06.12. 07:16
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Németországgal szombaton a Puskás Arénában. A Nemzetek Ligája-csoportmérkőzést követően Gulácsi Péterrel, Sallai Rolanddal és Ádám Martinnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Ádám Martint először a két fejeséről kérdeztük:

„Utólag nyilván több volt bennük, de majd visszanézem, hogyan alakultak ezek a helyzetek. Az első megpattanó volt, hirtelen jött, próbáltam megütni, de nem jött össze. Mondták a többiek, hogy még le is vehettem volna, nyilván én ezt nem tudtam, mert nincs hátul szemem. Ez benne van a futballban, hibázni lehet, majd legközelebb bemegy.”

Videónkban beszél arról, mekkora élmény volt neki pályafutása során először 67 ezer néző előtt játszani.

Gulácsi Péter a németek gólját elemezte:

„Volt egy mélységi beindítás, Hoffman lépett ki a leshatárról. Nyomás alá akartam helyezni, azt hittem egyébként, hogy nem éri el a labdát, vagy, ha igen, akkor nem tudja kontrollálni. Utólag mindig okos az ember, lehet, hogy ha bennmaradok, akkor több esélyem van, de ha meg leveszi a labdát, és rám tudja hozni, akkor ziccer lett volna. Nem volt egyszerű levédekezni.”

Videónkban elmeséli, szerinte miben lépett előre a válogatott, illetve elmondja, hogy a szenzációs hangulatot még a németek is megjegyezték neki.

Sallai Rolandaz egyik csapattársa, Nico Schlotterbeck (SC Freiburg) ellen játszhatott.

„Jó érzés volt, de nem számít ilyenkor. Jó barátságot ápolunk, de a pályán ugye nincs barátság. Mindent megtettem, azt gondolom, hogy ő is, egy ikszre volt ez elég, de mi nagyon örülünk ennek az eredménynek.”

Videónkban arra a kérdésre is válaszol: számított-e arra, hogy a válogatott 3 meccs után 4 ponttal fog állni a Nemzetek Ligájában.

Nagy Zsolt: Lepörgött előttem az egész életem

Lang: Mondtam Ádám Martinnak, hogy a nagy fejében benne maradt egy gól

NEMZETEK LIGÁJA
3. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
MAGYARORSZÁG–NÉMETORSZÁG 1–1 (1–1)
Budapest, Puskás Aréna, 67 000 néző. Vezette: José María Sánchez (spanyol)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Styles (Vécsei, 86.), Nagy Zs. (Nego, 69.) – Sallai R. (Gazdag, 76.), Szoboszlai – Szalai Á. (Ádám, 69.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
NÉMETORSZÁG: Neuer – Kehrer, Süle, N. Schlotterbeck – Hofmann (L. Nmecha, 85.), Goretzka (Gündögan, 68.), Kimmich, Raum – Havertz (Adeyemi, 85.), Musiala (Brandt, 78.) – Werner (Th. Müller, 78.). Szövetségi kapitány: Hans-Dieter Flick
Gólszerző: Nagy Zs. (6.), ill. Hofmann (9.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

AZ ÁLLÁS
1. Olaszország 3 1 2 3–2 +1 5
2. MAGYARORSZÁG 3 1 1 1 3–3 0 4
3. Németország 3 3 3–3 0 3
4. Anglia 3 2 1 1–2 –1 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik