Válogatott: „Szégyellheti magát a bíró” – Dél-Koreában is kiakadtak Ádám Martin esetén

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.09.30. 10:17
null
Dél-Koreában is úgy vélik, járt volna a 11-esnek Ádám Martinnak (Forrás: <a href="https://ulti.kr/free/3748080">ulti.kr</a>)
A dél-koreai sajtóban is témát szolgáltat az Ulszan Hyundai magyar csatárának, Ádám Martinnak az esete, aki nem kapott tizenegyest az olaszok elleni Nemzetek Ligája-meccsen, miután Alessandro Bastoni ellökte ő a tizenhatoson belül.

A dél-koreai sajtó is egyetért Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki szerint tizenegyest kellett volna ítélnie Benoit Bastien játékvezetőnek, miután a magyar–olasz Nemzetek Ligája-meccsen (0–2) Alessandro Bastoni ellökte Ádám Martint.

Az ulti.kr konkrétan úgy fogalmaz, „szégyellheti magát a játékvezető, hogy nem fújt le egy olyan esetet, amikor egyértelmű szabálytalanság történt.”

A portál Ádám Martin meccs utáni nyilatkozatát is idézi. Mint ismert, az Ulszan Hyundai légiósa azt mondta, gyalog indul vissza Dél-Koreába, ha ez nem volt tizenegyes.

Az esettel más dél-koreai oldalak is foglalkoztak, az fmkorea.com videót is mellékelt.


Ádám Martin klubjában, a Dél-Koreában listavezető Ulszan Hyundaiban egyébként magyar idő szerint szombaton, 9.30 órától léphet pályára legközelebb az Incseon United elleni idegenbeli meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik