Válogatott: Szalaiék vb-selejtezője az idei legnézettebb közvetítés

Vágólapra másolva!
2021.03.29. 15:41
null
San Marinóban ugyan zárt kapuk mögött játszott a magyar válogatott, a televízióban csaknem félmillióan nézték itthon a vb-selejtezőt (Fotó: Árai Károly)
Vasárnap a Formula–1-es szezonnyitó Bahreini futam közvetítése, majd ezt követően a San Marino–Magyarország labdarúgó vb-selejtező is új nézettségi rekordot hozott. Az eseménydús hétvégén több alkalommal is piacvezetőnek bizonyult az M4 Sport. Vasárnap közvetítéseivel 1.8 milliónál is több embert ért el a közszolgálati sportcsatorna – derül ki az M4 Sport hírleveléből.

 

2021 eddigi legnézettebb sportközvetítése: San Marino–Magyarország 0–3

A hazai sportcsatornák idei kínálatában eddig a San Marino–Magyarország összecsapás vitte a prímet az M4 Sport kínálatából. A vasárnap esti összecsapás a televíziónézők 12.1 százalékát, 496 ezer főt ültetett az M4 Sport képernyője elé. A vb-selejtezőt követő stúdióbeszélgetés is kiemelkedő figyelmet hozott, a mérkőzéshez hasonlóan adásideje alatt piacvezető volt.

Formula–1: félmillióan követték a szezonnyitót az M4 Sporton

Nagy érdeklődéssel indult a Formula–1-es szezon az M4 Sporton. Sokan kíváncsiak rá, hogy hosszú évek után végre igazi harc lesz Lewis Hamilton és Max Verstappen között a világbajnoki címért. Szombaton a Bahreini Nagydíj szabadedzése, időmérője és a vasárnapi futam közvetítése alatt is piacvezető volt a csatorna. A 17 órától kezdődő futamot a televíziónézők 14.5 százaléka, 491 ezer fő választotta, online 42 ezer néző. Ezzel a futam nézettsége magasan felülmúlta a 2020-as év szezonátlagát.

A héten öt napon keresztül magyar vonatkozású mérkőzések kerülnek képernyőre: kedden az U21-es válogatott hollandok elleni Eb-meccse (18 órától), szerdán Szalai Ádámék andorrai vb-selejtezője (20.45-től), péntektől vasárnapig pedig NB I-es és NB II-es találkozók – derül ki a csatorna hírleveléből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik