Válogatott: Szalai Attiláé a legtöbb voks – velük kezdenének olvasóink

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.08. 11:21
null
Szalai Ádám, Szalai Attila, Schäfer András és Lang Ádám (balról jobbra) is kezdene olvasóinknál Andorra ellen (Fotó: Dömötör Csaba)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzései előtt a Nemzeti Sport Online-on összeállíthatják nemzeti csapatunk lehetséges kezdőcsapatát. Lássuk, kiket küldenének pályára Andorra ellen!  

 

VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK A NEMZETI SPORT SZERINT
VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK A NEMZETI SPORT SZERINT

Olvasóink a csapat-összeállító szavazások alkalmával a legnagyobb számban általában Willi Orbánra szoktak voksolni, ám erre most nem volt lehetőségük, ugyanis az RB Leipzig védője az Albániában kapott sárga lapja után Andorra ellen az eltiltását tölti, míg klubtársa, Gulácsi Péter – aki a kapusok versenyét szokott nagy fölénnyel győzni – kisebb fejsérülést szenvedett vasárnap, ő is visszatért Németországba.

Ugyanakkor Orbán hiányában is egy védő, Szalai Attila kapta a legtöbb voksot, több mint tízezret, míg a kapuban ezúttal az Albániában becserélt Dibusz Dénesnek szavaznának bizalmat, aki több mint kétszer annyi voksot kapott, mint ferencvárosi csapattársa, Bogdán Ádám. Szalai Attilát közvetlenül egyébként Nagy Ádám követi a szavazatok számában, nagy versenyben megelőzve Szoboszlai Dominikot.

Az NSO-olvasók már Albániában is négyvédős felállásban küldték volna pályára a csapatot, a három belső védő (és további két szárnyvédő) helyett. Ezúttal Orbán helyére a legtöbben Lang Ádámot küldenék pályára (Botka Endre, Szalai Attila és Fiola Attila mellett), aki Elbasanban Marco Rossinál is kezdett. A középpályán egyszerre adnának lehetőséget Nagy Ádám mellett Kleinheisler Lászlónak és a vasárnap még fogproblémákkal küzdő Schäfer Andrásnak, egy sorral előrébb Szoboszlai Dominiknak és Sallai Rolandnak, legelöl pedig Szalai Ádámnak, aki egy múlt heti pozitív koronavírus-teszt után (ami miatt Albániában nem játszhatott), már három negatív teszteredményt is produkált, így ott lehet a pályán Andorra ellen.

Olvasóink csapata csupán egy helyen tér el a Nemzeti Sport által várt összeállítástól, ugyanis arra számítunk, Rossi kitart a 3–5–2-es formáció mellett, melyben Bolla Bendegúz játszhat jobb oldalt, ebben az esetben pedig – Schäfer András visszatérésével is számolva – Kleinheisler László maradhat ki a kezdőből.

AZ OLVASÓI SZAVAZÁS VÉGEREDMÉNYE:

AZ NSO-OLVASÓK KEZDŐCSAPATA ANDORRA ELLEN
Dibusz Dénes – Botka Endre, Lang Ádám, Szalai Attila, Fiola Attila – Kleinheisler László, Nagy Ádám, Schäfer András – Szoboszlai Dominik, Sallai Roland – Szalai Ádám

VB-SELEJTEZŐ
AZ I-CSOPORT SZERDAI PROGRAMJA

20.45:
MAGYARORSZÁG–Andorra
20.45: Lengyelország–Anglia
20.45: Albánia–San Marino

AZ I-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Anglia 5 5 17– 1 +16 15
2. Lengyelország 5 3 1 1 18– 7 +11 10
3. Albánia 5 3 2 5– 6 –1 9
4. MAGYARORSZÁG 5 2 1 2 10– 9 +1 7
5. Andorra 5 1 4 3–12 –9 3
6. San Marino5 5 1–19–18 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik