Válogatott: Németh mellett Juhász is kihagyta a mai gyakorlást

Vágólapra másolva!
2010.06.03. 23:19
Erwin Koeman szövetségi kapitány csütörtökön délután újabb edzést tartott a Hollandia elleni, szombati felkészülési mérkőzésre készülő válogatott keret tagjainak, a mai gyakorlást Juhász Roland és Németh Krisztián is kihagyta. Válogatottunk tagjai ezt megelőzően, délelőtt egyórás városnézésen vettek részt Amszterdamban, a futballisták a várost behálózó csatornákban hajózva tekintették meg a helyi nevezetességeket – adta hírül az MLSZ honlapja.

A 80 perces foglalkozáson a csapatjáték csiszolása szerepelt a programban, a szövetségi kapitány a hollandok ellen alkalmazandó taktikát gyakoroltatta a játékosokkal. A mai tréningen sem vett részt Németh Krisztián, aki pénteken újból megpróbálkozik a mozgással, s ennek függvényében derül ki, hogy pályára léphet-e szombat délután a találkozón. Ezúttal Juhász Roland sem edzett, védőnk a lábfejében érzett fájdalmai miatt hagyta ki a gyakorlást, pihentetése azonban kizárólag óvatossági megfontolások alapján történt, ő biztosan ott lehet szombaton a kezdőcsapatban.

Erwin Koeman a vacsora után még egy rövid taktikai megbeszélést iktatott a programba, a szombaton 14 órakor kezdődő találkozó előtti utolsó edzésre holnap délután kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik