Válogatott: Most a következő két meccs a legfontosabb – Sigér

N-P. T., T. D.N-P. T., T. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.31. 17:56
A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Sigér Dávid állt ki az újságírók elé a nemzeti csapat Törökország és Oroszország elleni találkozóját megelőző hétfői edzésen.
Hétfőn Sigér Dávid is a válogatottal edzett (Fotó: Földi Imre) – GALÉRIÁNKOHZ KATT A KÉPRE!
Hétfőn Sigér Dávid is a válogatottal edzett (Fotó: Földi Imre) – GALÉRIÁNKOHZ KATT A KÉPRE!

Mint ismert, az utóbbi napokban négyszer is változott a magyar válogatott eredetileg kijelölt kerete. Először Baráth Botond és Tamás Krisztián helyére Holender Filipet és Kecskés Ákost, másodszor Gazdag Dániel helyére Pátkai Mátét, harmadszor Korhut Mihály helyére Hangya Szilvesztert, míg negyedszer Botka Endre helyére Bolla Bendegúzt hívta be Marco Rossi szövetségi kapitány – és végül az utólag behívott Hangya is kikerült a csapatból.

Sigér Dávid, a Ferencváros labdarúgója az átalakuló keretről is beszélt.

„Azért változott ennyit a keret, hogy csak olyan játékosok legyenek itt, akik készen állnak a feladatra – mondta Sigér. – Marco Rossi azt kérte, hogy ismerkedjünk meg egymással minél jobban ezekben a napokban. Ezen vagyunk, hogy minél jobb csapatszellem alakuljon ki ebben a három napban.”

„Mindig a győzelem a legfontosabb, de most talán az még inkább, hogy azt a taktikát, amit kitaláltunk, sikerüljön a pályán gyakorolni és véghezvinni úgy, hogy az eredménnyel is párosuljon. Ezzel szeretnénk készülni Bulgária ellen, de most nem az a legfontosabb, hanem az előttünk álló két meccs.”

A VÁLOGATOTT EDZÉSÉNEK ELSŐ 15 PERCE

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:Dibusz Dénes
(Ferencváros),Gulácsi Péter(RB Leipzig – Németország),Kovácsik Ádám(Mol Fehérvár FC)
Védők:Bese Barnabás(OH Leuven – Belgium), Bolla Bendegúz (Mol Fehérvár FC),Fiola Attila(Mol Fehérvár FC), Kecskés Ákos(FC Lugano – Svájc),Lang Ádám(Omonia Nicosia – Ciprus),Willi Orbán(RB Leipzig – Németország),Szalai Attila(Apollon – Ciprus)
Középpályások:Cseri Tamás(Mezőkövesd),Holender Filip(FC Lugano – Svájc),Kalmár Zsolt(Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia),Nagy Ádám(Bristol City – Anglia),Pátkai Máté(Mol Fehérvár FC),Schäfer András(Dunaszerdahelyi AC – Szlovákia),Sigér Dávid(Ferencváros),Szoboszlai Dominik(Red Bull Salzburg – Ausztria)
Támadók:Babati Benjámin(Zalaegerszegi TE FC),Nikolics Nemanja(Mol Fehérvár FC),Sallai Roland(SC Freiburg – Németország),Simon Krisztián(Újpest FC),Szalai Ádám(1. FSV Mainz 05 – Németország),Szőke Adrián(Heracles Almelo – Hollandia)

A MAGYAR VÁLOGATOTT ŐSZI PROGRAMJA
NEMZETEK LIGÁJA (2020–2021)
Szeptember 3., 20.45:
Törökország–Magyarország
Szeptember 6., 18.00: Magyarország–Oroszország
Október 11., 20.45: Szerbia–Magyarország
Október 14., 20.45: Oroszország–Magyarország
November 15., 20.45: Magyarország–Szerbia
November 18., 20.45:
Magyarország–Törökország

EB-PÓTSELEJTEZŐ, NL-RÁJÁTSZÁS, A-LIGA (2018–2019-es kiírás)
Október 8.

Időpont később: Bulgária–Magyarország
November 12.
Időpont később:
Bulgária/Magyarország–Izland/Románia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik