Válogatott: Lang a „csak én ne hibázzak” elvet érezte a pályán

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.09.10. 10:22
null
Lang Ádám (2) igazat ad Marco Rossinak, mindenkinek önvizsgálatot kell tartania (Fotó: Szabó Miklós)
Lang Ádám érthetően nem a legjobb kedvében nyilatkozott a magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi három világbajnoki selejtezőjéről a Digi Sport napindító műsorában. A válogatott védő igazat adott Marco Rossi szövetségi kapitánynak abban, hogy mindenkinek önvizsgálatot kell tartania, és azt is kifejtette, hogy miben látja a kellemetlen eredmények fő okát.

A magyar labdarúgó-válogatott az angoloktól elszenvedett 4–0-s vereség után Albániában is kikapott 1–0-ra, Andorra ellen pedig csak 2–1-re tudott nyerni a Puskás Arénában. Lang Ádám így értékelt a három meccs után:

„Nem mozogtunk eleget labda nélkül, a labdát birtoklónak nem adtunk elegendő opciót, és amikor jön egy jó letámadás, akkor sokkal nehezebb jó döntést hozni. A »csak én ne hibázzak« elven néhol bujkálást éreztem a pályán, vagy legalábbis nem a megfelelő pozícióban voltunk. És ha nem tudod megtartani a labdát, akkor értelemszerűen az ellenfél megszerzi, ami után nyomoznunk kell, az pedig nem kellemes dolog, nagyon fel tud őrölni.”

A válogatott legközelebb október 9-én lép pályára, akkor Albánia lesz az ellenfél hazai pályán a Puskás Arénában.

A teljes interjút ide kattintva nézheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik