Válogatott: kire gondolt Nego az egyenlítésnél? És mire Gulácsi? – Videó!

Vágólapra másolva!
2020.12.29. 19:48
null
A második részből kiderül, kire gondolt az egyenlítésnél Loic Nego (Fotó: Szabó Miklós)
Férfi labdarúgó-válogatottunk november 12-én játszotta az idei meglehetősen különleges és számos megpróbáltatást hozó esztendő legfontosabb mérkőzését Izland ellen, a tét a (részben) budapesti Eb-szereplés volt. Az MLSZ TV kamerái ott voltak a legfontosabb pillanatokban, és az ezekben készült eddig sosem látott felvételeket és az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat kétrészes filmben mutatja be.

A férfi A-válogatott Eb-kvalifikációjának emléket állító „A legszebb ajándék” című 2. részben Marco Rossi, Gulácsi Péter, Nagy Ádám, Nikolics Nemanja, Nego Loic, Szoboszlai Dominik és Szalai Attila beszél az Izland elleni győzelemről és a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságról.

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütált az MLSZ TV Youtube-csatornáján.A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének,a film a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően betekintést nyújt az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére pedig az is kiderült, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A második rész december 29-től tekinthető meg. Ebből kiderül, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyenlítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ
A-DIVÍZIÓ, DÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–IZLAND 2–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,zárt kapuk mögött. Vezette:Kuipers (holland)
MAGYARORSZÁG:Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Fiola (Lovrencsics G., 61.), Kalmár (Sigér, 61.), Nagy Á. (Nego, 84.), Szoboszlai, Holender (Nikolics, 72.) – Szalai Á. (Könyves, 84.), Sallai R.Szövetségi kapitány:Marco Rossi(a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált kapitányt segítője, Cosimo Inguscio helyettesítette a kispadon)
IZLAND:Halldórsson – Pálsson, R. Sigurdsson, Árnason, Magnússon – J. Gudmundsson (Bödvarsson, 73.), Sigurjónsson (Ingason, 87.), Gunnarsson (Skúlason, 83.), B. Bjarnason – G. Sigurdsson, A. Finnbogason (A. Gudmundsson, 73.).Szövetségi kapitány:Erik Hamrén
Gólszerző:Nego (88.), Szoboszlai (90+2.), ill. G. Sigurdsson (11.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik