Válogatott: Király Gábor, Ibra, Cech – ikonok között a magyar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.16. 07:36
A holland voetbalzone.nl összeállított egy 13 fős listát, amelyre a válogatottságtól 2016-ban visszavonuló játékosok kerültek fel – olyan futballisták, akik kulcsszerepet vállaltak nemzetük színeiben, és meghatározó alakká váltak. A listán ott van a magyar rekorder, Király Gábor is.

Petr Cech, Zlatan Ibrahimovic, Bastian Schweinsteiger – csak hogy néhány nevet említsünk a listáról, amelyről nem maradhatott le a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság egyik hőse, egyben a magyar labdarúgó-válogatott egyik legnagyobb alakja, a 40 esztendős Király Gábor sem.Király Gábor sem.

A magyar kapus 107-szer lépett pályára címeres mezben, amivel rekorderré vált. Király néhány héttel ezelőtt mondta le a válogatottságot. „Mr. Mackónadrág” döntését az egész világ szomorúan fogadta.

A holland portál listáján szerepel még többek között Christian Fuchs (Ausztria), Tomás Rosicky, David Limbersky (mindkettő Csehország), Ricardo Carvalho (Portugália), Shay Given (Írország), Darijo Srna (Horvátország) és Lukas Podolski (Németország) is.

A teljes listát ide kattintva tekintheti meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik