Válogatott: „Free Pali!” – magyar trolltámadás a Hertha ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 14:18
null
A szurkolóknak fáj Dárdai Pál „elvesztése” (Fotó: Korponai Tamás)
Nagy vihart kavart egyes szurkolók között a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfői közleménye, miszerint a jövőben nem Dárdai Pál irányítja a magyar válogatottat, a korábbi sportigazgató Bernd Storck veszi át a a helyét és folytatja a szakmai munkát az Európa-bajnoki selejtező hátralévő mérkőzésein.

 

Dárdai sorsáról a Bundesligában szereplő Hertha döntött. A klub élt jogával, azaz nem járult hozzá, hogy a magyar szakember a jövőben is kettős szerepben dolgozzon. A bejelentést követően ellátogattunk a Hertha hivatalos Facebook-oldalára, és bizony nem kellett csalódnunk.

A magyar drukkerek hozzászólások százaival bombázták a német klub Facebook-oldalának legfrissebb posztjait, amely a csapat legutóbbi edzésének fotóit közölte. Egy átlagos bejegyzés alatt 5-10 komment olvasható az oldalukon, itt percek alatt meglett a 200, de a szám azóta is folyamatosan növekszik.

„Lesz még Pintér a Hertha edzője!”, „Free Pali!”, „No Dárdai, No Party!”, „Kivettem a like-ot a Herthából!” – a szurkolók egyértelműsítették, hogy rendkívül csalódottak Dárdai Pál „elvesztése” miatt és ezért a német klubot teszik felelőssé. Ha szeretné olvasgatni a felháborodott magyarok hozzászólásait, ide kattintva megteheti. Nem volt elég? Itt folytathatja!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik