Személyes oka van annak, hogy Dibusz Dénes nem szeretett volna Luis Suáreztől gólt kapni (Fotó: Földi Imre)

„Ez a mérkőzés mindenkinek hatalmas élmény marad. A második félidőben fel tudtuk venni velük a ritmust, de az első félidőben megmutatták, hogy nem véletlenül tartozik Uruguay a világelitbe, és nem véletlen, hogy ezek a játékosok topklubok tagjai. Más sebességi fokozatban kezdtek” – mondta Dibusz Dénes az FTC honlapjának.

A Ferencváros kapusa egy személyes küldetéséről is beszámolt.

„Örülök, hogy a Real Madrid szurkolójaként nem kaptam gólt Luis Suáreztől, a Barcelona játékosa nem tudott betalálni. Volt néhány lövése, de szerencsére mindegyiknél tudtam hárítani. A két kapott gólt sajnálom, azoknál nem volt esélyem” – szögezte le Dibusz.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

Magyarország–Uruguay 1–2 (1–2)
Budapest, Puskás Aréna, 65 114 néző. Vezette: Skomina (szlovén)
MAGYARORSZÁG: 
Dibusz – Bese, Baráth (Szalai A., 71.), Lang, Korhut (Nagy Zs., 75.) – Vida M. – Dzsudzsák (Kovács I., 54.), Kalmár (Holman, 83.), Szoboszlai (Nagy Á., 67.), Varga R. – Szalai Á. (Feczesin, 60.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
URUGUAY: Muslera – G. González, Coates, Godín, Vina (Laxalt, 68.) – Valverde (Torreira, 67.), Bentancur (Vecino, 53.), B. Lozano – B. Rodríguez (Pereiro, 82.), Cavani (Stuani, 74.), L. Suárez (Maxi Gómez, a szünetben). Szövetségi kapitány: Óscar Tabárez
Gólszerző: Szalai Á. (24.), ill. Cavani (15.), B. Rodríguez (21.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

ÉLŐ FELVEZETÉSÜNK A NAGY MÉRKŐZÉSRŐL ITT!

A MÉRKŐZÉSRŐL TUDÓSÍTOTT: SOMOGYI ZSOLT, ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), TUMBÁSZ HÉDI, FÖLDI IMRE, SZABÓ MIKLÓS, TÖRÖK ATTILA (fotó), BACSKAI JÁNOS (percről percre)