Válogatott: Az első edzés meglepően pörgős volt - Holman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 11:42
A magyar labdarúgó-válogatott telki összetartásán részt vevő Holman Dávid a klubja hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy meghívást kapott a nemzeti csapatba, amelynek újdonsült szövetségi kapitánya, Pintér Attila hétfőn „meglepően pörgős” edzést vezényelt a játékosoknak. A 20 esztendős futballista szót ejtett a Fradi új vezetőedzőjéről, Thomas Dollról is.

„Egyáltalán nem számítottam rá, nagy megtiszteltetés, hogy beválogattak. Tudom, hogy az út elején járok, és ez a meghívó még nem jelent semmit, de az érzés, hogy a szövetségi kapitány számít rám, új motivációt jelent, és még keményebben fogok dolgozni annak érdekében, hogy pályára léphessek a nemzeti csapatban” – mondta Holman, akit a válogatott intézője értesített arról, hogy meghívást kapott az együttesbe.

„Az első nap elmondta a terveit, szó esett arról, hogy mit szeretnénk majd játszani a közeljövőben – nyilatkozta Holman Pintér Attilával kapcsolatban. – Az első nap sokat gyakoroltunk, az edzés meglepően pörgős volt, sokat tolódtunk, inkább a védekezésen volt a hangsúly. Úgy gondolom, hogy ennek a munkának meglesz a gyümölcse, és előbb-utóbb jól összerakott válogatott leszünk.”

A 20 éves támadó a Ferencváros új vezetőedzőjéről, Thomas Dollról is megosztotta az első benyomásait.

„Nagyon szimpatikus úriembernek tűnik, ahogy a filozófiája is. Kíváncsian várom a közös munkát, és hogy mi lesz ennek az eredménye. Tapasztalt szakemberről van szó, hiszen európai szinten is jegyzett csapatokat, mint a Hamburgot és a Dortmundot irányította eddig. Játékos-pályafutása során hasonló poszton játszott, mint én, remélem, hogy megtetszik majd neki a játékom” – mondta mosolyogva a 20 esztendős labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik