Válogatott: A magyaroknak helyzetük sem volt - Neuer

Vágólapra másolva!
2010.05.29. 23:39
Elégedetten értékelte a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw a budapesti 3–0-s győzelmet. A kapus Manuel Neuer szerint helyzetünk sem volt.

Joachim Löw: „Sami Khedira az első félidőben nagyon jól játszott, tetszett, amit nyújtott. Neuer jól megoldotta a feladatát, már azt a keveset, ami volt neki, inkább a mezőnyben kellett többször közbeavatkoznia. Az első félidőben nem voltam teljesen elégedett, rengeteg helyzetet kihagytunk, a szünetben megkértem a játékosokat, hogy jobban hajtsanak. A fordulást követően a második gól után megnyugodtam. Továbbra is az a célunk, hogy felkészüljünk a világbajnokságra. Rengeteg a spekuláció, vasárnap és hétfőn összeülünk a stábbal, és döntünk az utazók személyéről." Joachim Löw: „Sami Khedira az első félidőben nagyon jól játszott, tetszett, amit nyújtott. Neuer jól megoldotta a feladatát, már azt a keveset, ami volt neki, inkább a mezőnyben kellett többször közbeavatkoznia. Az első félidőben nem voltam teljesen elégedett, rengeteg helyzetet kihagytunk, a szünetben megkértem a játékosokat, hogy jobban hajtsanak. A fordulást követően a második gól után megnyugodtam. Továbbra is az a célunk, hogy felkészüljünk a világbajnokságra. Rengeteg a spekuláció, vasárnap és hétfőn összeülünk a stábbal, és döntünk az utazók személyéről."

Manuel Neuer: „A magyaroknak helyzetük sem volt, a támadójátékunk viszont klappolt, jó, hogy tudtunk lőni egy pár gólt. Örülök a győzelemnek, no meg annak is, hogy én leszek az első számú német kapus a világbajnokságon."

Sami Khedira: „Azt hiszem, az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, csak azt sajnálhatjuk, hogy nem húztunk el több góllal."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik