U21-es válogatott: Szerencsére nem volt itt Besic - Holman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.05. 20:07
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 4–1-re nyert Bosznia-Hercegovina ellen. Róth Antal szövetségi edző szerint az egyenlítő találat kellően megnyugtatta a csapatot, és utána már jól játszottak a fiúk, míg a két gólt szerző ferencvárosi támadó, Holman Dávid szerint szerencse, hogy klubbéli csapattársa, Muhamed Besic nem játszott az ellenfélbe.

„Valamennyien tisztában voltunk a helyzetünkkel, de a bekapott gól kicsit elbizonytalanított mindenki, így igazán nem is volt jó teljesítmény az első félidőben. Aztán a második játékrészben az egyenlítő találattól megnyugodtak a fiúk, és utána már nagyon jól futballoztunk. Minden elismerés a srácoké, hiszen hátrányból sikerült ilyen arányban megfordítani a mérkőzést. Kovács István sérülése természetesen érzékenyen érint mindenki, hiszen kiváló futballista, és jól is játszott” – nyilatkozta Róth Antal szövetségi edző a Sport Televíziónak.Róth Antal szövetségi edző a Sport Televíziónak.

„Nem gondoltam volna, hogy sikerül ilyen jól beszállnom. Amúgy nem lepődtem meg azon, hogy nem voltam kezdő, hiszen kiváló játékosok alkotják a keretet. Próbáltam élni a lehetőséggel, hála istennek a mester megadta a lehetőséget. Számos kreatív játékosunk van, így nem volt nehéz dolgom beszállni. A bosnyákok egy masszív csapat, de szerencsére Muhamed Besic nem volt itt, ő biztosan megnehezített volna a dolgunkat" – értékelte a mérkőzést a cserekén beszállva két gólt szerző Holman Dávid.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik