U20: Storck a tavalyi Eb hibáit elemezte ki a válogatottal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 09:03
Mint beszámoltunk róla, Bernd Storck, az U20-as labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott szakvezetője 28 fős kerettel dolgozott a vasárnap kezdődő és csütörtökig tartó edzőtábor során. A német szakember pozitívan értékelte az előző napok teljesítményét.

Az utolsó napon egy edzőmérkőzés zárta le az összetartást, ezen a meccsen az U21-es válogatott kétnapos edzőtáborozáson részt vevő tagjai is pályára léptek. Az mlsz.hu beszámolója szerint a találkozót Mervó Bence góljával 1–0-ra nyerte meg az U20-as együttes az U20-U21-es vegyes csapat ellen.

„Elégedett vagyok a játékosok és a csapat teljesítményének fejlődésével – mondta az edzőtáborozás zárása után Bernd Storck az mlsz.hu-nak. – Az előző napokban keményen dolgoztak a keret tagjai, a célunk az volt, hogy rámutassunk azokra a hibákra, amelyeket a múltban elkövettek, de nem szeretnénk, hogy a jövőben újra elkövessenek a futballisták.”

„Ehhez a tavalyi Európa-bajnokság mérkőzéseinek felvételeit és kapott góljait használtuk fel szemléltetésképpen. A mai mérkőzésen látható volt a javulás a csapaton, és sikerült néhány új futballistát is letesztelnünk, nemcsak az időjárás volt remek, hanem a teljesítményünk is rendben volt, úgy gondolom, jó úton jár a csapat.”

AZ U20-AS VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Demjén Patrik (MTK), Székely György (Újbuda), Horváth Dániel (Győri ETO)
Védők:Marcsek Ákos (Vasas), Kecskés Ákos (Atalanta), Osváth Attila (SZTK), Csilus Tamás (Lombard Pápa), Talabér Attila (MTK), Lenzsér Bence (Paksi FC), Forgács Dávid (Atalanta), Spandler Csaba (Puskás Akadémia)
Középpályások:Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Berecz Zsombor (Vasas), Vida Máté (Vasas), Nagy Ádám (FTC), Németh Márió (Haladás), Csilus Ádám (FTC), Szántó Tamás (Rapid Wien), Kitl Miklós (KTE), Koszta Márk (Honvéd), Zsivóczky Péter (FTC)
Támadók:Mervó Bence (Győri ETO), Nagy Dominik (FTC), Zsótér Donát (Puskás Akadémia), Oláh László (Vasas), Balogh Norbert (DVSC), Viczián Ádám (Békéscsaba)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik