U20-as vb: Ez a jövő csapata, nincs vesztenivalónk - Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 09:47
Bernd Storck, a magyar válogatottal az U20-as világbajnokságon hétfő hajnalban bemutatkozó sportigazgató szerint csapatának nincs vesztenivalója.

„A keretbe több fiatal tehetség is bekerült március óta, így ez a gárda a jövő csapata” – számolt be Bernd Storck sajtótájékoztatójáról az mlsz.hu.Bernd Storck sajtótájékoztatójáról az mlsz.hu.

„Számunkra nincs veszítenivaló, hiszen a világ legrangosabb korosztályos eseményén veszünk részt. Az első találkozó nagyon fontos számunkra, a jó kezdés meghatározó egy ilyen tornán. Az egyestől a huszonegyes számú játékosunkig mindenkinek örömmel szavazok bizalmat, mert elégedett vagyok a felkészülés során mutatott hozzáállással” – tette hozzá a német szakember.

Magyarország az E-csoportba került Afrika bajnoka, Nigéria, valamint Brazília és Észak-Korea mellé. A magyar válogatott mindegyik csoportmérkőzését New Plymouth városában játssza: június elsején reggel 6 órakor Észak-Korea ellen nyit, június 4-én 9 órakor Brazíliával csap össze, majd június 7-én 7 órakor Nigériával mérkőzik meg.

A MAGYAR CSAPAT PROGRAMJA A CSOPORTMÉRKŐZÉSEKEN
1. FORDULÓ (június 1., hétfő)
3.00 Nigéria–Brazília (New Plymouth)
6.00 Észak-Korea–Magyarország (New Plymouth, tv: Duna – élőben az NSO-n!)

2. FORDULÓ (június 4., csütörtök)
6.00 Nigéria–Észak-Korea (New Plymouth)
9.00 Magyarország–Brazília (New Plymouth, tv: Duna – élőben az NSO-n!)

3. FORDULÓ (június 7., vasárnap)
7.00 Magyarország–Nigéria (New Plymouth, tv: Duna
– élőben az NSO-n!)
7.00 Brazília–Észak-Korea (Christchurch)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik