U20-as vb: „A brazil-meccs önbizalmat ad a folytatásra”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.05. 10:55
A Brazíliától elszenvedett 2–1-es vereséget követően azonnal megkezdték a regenerálást az új-zélandi U20-as világbajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott tagjai – írja az mlsz.hu.



A brazilok elleni mérkőzésen több lehetőséget kapók pénteken az edzőteremben dolgoztak, míg akik nem, vagy csak kevés időt töltöttek a pályán, bő egyórás edzésen vettek részt. A tréninget szűkített területen egymás elleni játék zárta, amely során a futballisták intenzív körülmények között gyakorolhatták a kapuk előtti végjátékot.

„Jól játszottunk a brazil csapat ellen tíz emberrel is. Ez önbizalmat kell, hogy adjon a folytatásra. Fiatal csapatom számára fontos a tapasztalatszerzés. Minden mérkőzésen tanulunk a hibáinkból, és ezáltal fokozatosan erősödünk. Lezártuk a mérkőzést, és már a folytatásra összpontosítunk” – mondta Bernd Storck sportigazgató, aki élőben tekintette meg a nigériai válogatott Észak-Korea elleni mérkőzését.

Mint kiemelte, Afrika bajnoka fölényes győzelmet aratott, és bizonyította, hogy jó csapat, ugyanakkor azzal a felfogással és csapatszellemben, amellyel az első két meccsen futballoztak a magyar fiatalok, senki ellen nincs félnivalójuk.

Storck a következő találkozón nem számíthat Tamás Krisztiánra, akit a brazilok ellen kiállított a játékvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik