U19: Sorsdöntő meccs következik a lengyelek ellen - Elek Bence

Vágólapra másolva!
2010.10.28. 09:35
A magyar U19-es válogatott Elek Bence góljával Eb-selejtezőn 1–0-ra győzött Finnország ellen tegnap Tatabányán. A Videoton U19-es csapatának támadója a fehérvári klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a mérkőzést követően.

„Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a finnek ellen, hiszen nagy volt a teher rajtunk, mert mindenképp nyernünk kellett. Rengeteget támadtunk, sok helyzetet sikerült kialakítanunk. Sajnos a tatabányai pálya talaja nem volt a legjobb állapotban” – kezdte a Finnország elleni mérkőzést követő értékelését Elek Bence, aki a Videoton első csapatához tartozó, felnőttválogatott Elek Ákos öccse.

„Az első félidő vége előtt lőttem a gólt, Skriba Máté nagyszerű labdát adott nekem, én pedig közelről a kapuba lőttem. Este a közös vacsora után kipihenjük magunkat, tényleg nagyon fárasztó mérkőzés volt a mai. Holnaptól pedig készülünk a lengyelek elleni sorsdöntő szombati találkozóra” – tette hozzá a tegnapi találkozót eldöntő támadó.

A magyar U19-es válogatott a hazai rendezésű selejtezőkörben két forduló után három pontjával a harmadik helyen áll, és ha szombaton legyőzi a lengyeleket, biztosan a továbbjutást jelentő első két hely valamelyikén végez.  

U19-ES EB-SELEJTEZŐ
6. CSOPORT, 2. FORDULÓ
Magyarország–Finnország  1–0
Moldova–Lengyelország  0–0
KORÁBBAN JÁTSZOTTÁK
Magyarország–Moldova  0–1
Lengyelország–Finnország  2–0
OKTÓBER 30., SZOMBAT
Magyarország–Lengyelország  12.30, Tatabánya
Finnország–Moldova  12.30, Telki
A csoport állása: 1. Lengyelország 4 pont (2–0), 2. Moldova 4 (1–0), 3. Magyarország 3 (1–1), 4. Finnország 0 (0–3)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik