U19: Jólesik, hogy egyre többen figyelnek ránk - Kővári

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.04. 13:30
A labdarúgó U19-es Európa-bajnokságra készülő Kővári Róbert örül neki, hogy egyre többen figyelnek rájuk az Eb előtt, ugyanakkor sajnálja, hogy ki kell hagynia a felkészülést a PMFC-vel.

„Jólesik, hogy egyre inkább a figyelem középpontjába kerülünk, bár ettől kicsit nő rajtunk a nyomás – mondta a pmfc.hu-nak Kővári. – Ugyanakkor ez csak még elszántabbá tesz minket. Egyértelmű célunk, hogy a legjobb hatban végezzünk az Eb-n, ezzel biztosítsuk helyünket a korosztályos világbajnokságon. Nekem azonban előbb még be kell biztosítanom a helyemet a szűkebb keretben, ami egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen sok a tehetséges játékos a csapatban. Mindenesetre rajtam semmi sem fog múlni…”Kővári. – Ugyanakkor ez csak még elszántabbá tesz minket. Egyértelmű célunk, hogy a legjobb hatban végezzünk az Eb-n, ezzel biztosítsuk helyünket a korosztályos világbajnokságon. Nekem azonban előbb még be kell biztosítanom a helyemet a szűkebb keretben, ami egyáltalán nem lesz könnyű, hiszen sok a tehetséges játékos a csapatban. Mindenesetre rajtam semmi sem fog múlni…”

„Sajnálom, hogy a válogatott és a PMFC edzőtábora egy időre esik, szívesen tartottam volna a többiekkel Bad Leonfeldenbe. Hiányoznak a csapattársak, ráadásul az új szakmai stábbal sem ismerjük egymást annyira, ezért Pécsett is duplán kell majd teljesítenem. Nagy öröm, hogy tavasszal ennyit játszhattam és jól esett a szurkolók szeretete is. Nagyszerű érzés Újmecsekalján futballozni, ezért remélem, ősszel is megkapom a lehetőséget.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik