U17-es válogatott: augusztus 3-án kezdődik a nemzetközi ifjúsági torna

Vágólapra másolva!
2010.07.28. 17:17
Augusztus 3-án nyolc csapat részvételével megkezdődik az U17-es Nemzetközi Ifjúsági Torna, amelyet immár 30. alkalommal rendez meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (régebben Aranykalász, majd Ráckevei torna volt a sorozat neve).

A magyar válogatott Belgium, Horvátország és Írország korosztályos csapatával került azonos csoportba, a másik ágon Izrael, Románia, Szerbia és Csehország gárdája küzd a továbbjutásért. Együttesünk augusztus 4-én, 18.30-kor Telkiben a belgák ellen mutatkozik be a kupán, a későbbi ellenfelek kiléte az eredmények függvényében dől el.

Akárcsak tavaly, idén is a telki edzőcentrumban rendezik a döntőt, és itt lesz az ünnepélyes díjátadás is, míg a csoportmeccseket és a helyosztókat Ráckevén, Albertirsán, Diósdon, Telkiben és Szigetszentmártonban tartják. A torna összes mérkőzésére díjtalan a belépés, honlapunkon – amellett, hogy a magyar csapat szereplését kiemelt figyelemmel követjük – az összes mérkőzés eredményéről beszámolunk.

Az ifjúsági tornával a válogatottunk már az őszi, hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőkre készül. A szeptember 20. és 25. között sorra kerülő Eb-selejtező minitornán a mieink Szlovákia, a Feröer-szigetek és Andorra korosztályos csapatával mérkőznek meg a továbbjutásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik