U17-es Eb-sel.: könnyed siker Liechtenstein ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.28. 18:38
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra nyert Liechtenstein ellen a Telkiben rendezett Európa-bajnoki selejtezőn.

Szélesi Zoltán csapata már az első percekben jelentős mezőnyfölényt alakított ki, ez pedig a 20. percben góllá érett. A nemrég a Benficához szerződő Csoboth Kevin remek egyéni megmozdulás után szerzett vezetést a magyar csapatnak. A folytatásban is sorra dolgozták ki a helyzeteket a mieink, de az újabb gól elmaradt.A nemrég a Benficához szerződő Csoboth Kevin remek egyéni megmozdulás után szerzett vezetést a magyar csapatnak. A folytatásban is sorra dolgozták ki a helyzeteket a mieink, de az újabb gól elmaradt.

A második félidő elején aztán megszületett a második találat Winkler András révén, majd negyedórával később Csoboth önmaga második, csapata harmadik gólját is megszerezte, beállítva a 3–0-s végeredményt.

A hazai rendezésű minitorna másik mérkőzésén a hollandok 2–0-ra nyertek Dánia ellen Dabason.

„A helyzetek alapján jóval több gólt kellett volna szereznünk, sajnos a támadóink kissé könnyelműen vették a mérkőzést, és ez vezetett az ellenfél kapuja előtt elkövetett hibákhoz. A másik két riválisunk jóval erősebb lesz, ez a mérkőzés leginkább arra volt jó, hogy élesben is begyakoroljuk azokat a játékelemeket, amelyeket eddig edzéseken hajtottak végre a játékosok. A torna nehéz része most következik, a dán és a holland csapat ellen egészen más lesz a játék képe, ettől függetlenül nagyon örülök, hogy sikeresen zártuk a mérkőzést, és megszereztük a három pontot” – mondta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán.

U17-es Európa-bajnoki selejtező
Magyarország–Liechtenstein 3–0 (1–0)

Magyarország:
Ásványi Balázs – Terbe Botond, Horváth Csanád, Csóka Dániel, Majnovics Martin – Szoboszlai Dominik (Lipóth András, 53.), Csonka András – Winkler András, Csoboth Kevin, Horváth Olivér (Szerető Krisztofer, 41.) – Bencze Márk (Schön Szabolcs, 69.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán
Gólszerző: Csoboth (20., 58.), Winkler (43.)
(Forrás: mlsz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik