Szlovák-magyar: Szurkolóink miatt volt futballélmény – Kovács I.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.22. 08:07
A magyar labdarúgó-válogatott vereséggel kezdte a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjét: Marco Rossi csapata 2–0-ra kikapott Szlovákiától Nagyszombatban. A találkozó után Kovács István és Holender Filip értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Kovács István nagyon csalódottan értékelt a meccs után, mert minimum ponttal szeretett volna távozni Nagyszombatból.

„A győzelem reményében léptünk pályára. Úgy érzem, sikerült is meglepnünk a hazai csapatot azzal az agresszív letámadással, amit az első félidőben játszottunk. Ennek ellenére egy védelmi megingást kihasználtak, utána már nyugodtan tudták alkalmazni a saját játékukat. Mi viszont elveszítettük azt, amivel megleptük őket. Ettől függetlenül ez olyan mérkőzés volt, amely után emelt fővel tudjuk elhagyni a pályát, mert azt a melót, amit kellett, beletettük, még ha sajnos gólt, gólokat nem is sikerült szerezni, ezáltal pontot sem.”

A csereként beálló Holender Filip szerint több volt ebben a mérkőzésben.

„Amíg a kispadon voltam, úgy éreztem, rúghattunk volna gólokat, akár nyerhettünk is volna. De sajnos a foci néha ilyen, így alakult.”

Elkeserítő a védekezésünk, igazából az egész csapat – Szalai

Bennem olyan drukk volt, hogy el sem fáradtam – Szoboszlai

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, E-CSOPORT
Szlovákia–Magyarország 2–0 (1–0)
Nagyszombat,
City Arena. V: Bezborodov (orosz)
Szlovákia: Dúbravka – Pekarík, Skriniar, Vavro, Hancko – Kucka, Lobotka – Hamsík, Duda (Safranko, 87.), Rusnák (Michalík, 93.) – Mak (Stoch, 79.). Szövetségi kapitány: Pavel Hapal
Magyarország: Gulácsi – Lang (Holender, 81.), Orbán, Kádár – Lovrencsics G., Kalmár (Dzsudzsák, 61.), Nagy Á., Korhut – Kleinheisler (Szoboszlai, 55.), Kovács I. – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
G: Duda (42.), Rusnák (85.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik