Sallai Roland: „Ennél is van feljebb”; Futball Eb: nézőkkel, de mennyivel?

Vágólapra másolva!
2021.04.06. 23:19
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Sallai Roland ragyogó idényt fut, szinte minden meccsen betalál. A Freiburgban és a válogatottban is villogó csatár Babják Bencének a formában tartásról, az eddigi vb-selejtezőkről és Kalmár Zsolt sérüléséről is beszélt.
Sallai Roland ragyogó idényt fut, szinte minden meccsen betalál.
A Freiburgban és a válogatottban is villogó csatár Babják Bencének a formában tartásról, az eddigi vb-selejtezőkről és Kalmár Zsolt sérüléséről is beszélt.

A Real és a City is előnyel utazik a visszavágóra. A Bajnokok Ligája keddi és szerdai negyeddöntőjéről minden, amit tudni érdemes két oldalon.

A románok a bukaresti helyek nagyjából 20%-át, az oroszok Szentpéterváron a felét adják oda a nézőknek az Eb-n. Budapesten oltás kell a jegy mellé, Münchenben még hezitálnak – egész Európa arra vár, hogy miként alakulnak a járványadatok. Lelátói Eb-körkép Szeli Mátyástól.

Krizsán Xénia úgy érzi, ha minden összeáll, nyolc között lehet Tokióban. Olyannyira, hogy fedett pályás Eb-bronzérmes többpróbázónk csalódott is lenne, ha ez nem sikerülne neki, ugyanakkor a vírustól nem tart, úgy érzi, az, hogy a többség be lesz oltva az olimpián, megnyugtató. Vincze Szabolcs interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik