Priskin nem edzett, Gerát nem zavarja lábujjtörése

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.08.09. 21:26
null
Egerváriék ma reggel indultak Angliába, és már az első edzésen is túl van a csapat (Fotó: Mirkó István)
Megtartotta első angliai edzését Egervári Sándor szövetségi kapitány a szerdai felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak.

A szakvezető a Watford stadionjában vezényelt gyakorlást a keret tagjainak. Mivel jó néhányan vasárnap még bajnoki mérkőzésen léptek pályára, a szakember a bemelegítést követően első sorban a taktikai elemeket gyakoroltatta a játékosokkal.

A tréningen egyedül Priskin Tamás, az Ipswich Town támadója nem tudott részt venni, mivel rúgást kapott a bokájára. Szilágyi György csapatorvos ezzel kapcsolatban elmondta, a sérülés szerdára valószínűleg rendbe jön.

Kiderült: Gera Zoltánnak korábban eltört az egyik kis lábujja, a Fulham légiósát azonban ez nem zavarja a játékban.

A válogatott kedden délelőtt 10 órakor zártkapus edzést tart, majd este már a Wembleyben gyakorol.

HALMOSI PÉTER MEGLEPTE A MIEINKET

Halmosi Péter meglepte a csapatot. A játékosok gyanútlan leültek ebédelni, a pincér pedig hangosan köszönt nekik – magyarul. Aztán elmondta, igazi magyar ő, itt dolgozik Londonban, pontosabban a fővárostól északra található kisvárosban, St. Albansban, ami önmagában még nem lenne meghökkentő, de aztán be is mutatkozott: Halmosi Péternek hívják...

 

Szóval, most éppen van is Halmosija a magyar válogatottnak, meg nincs is, amelyik van, az felszolgál, amelyik pedig nincs, az történetesen nem tagja a keretnek, a Hull City légiósa a klubcsatával készül a soros feladatokra.

 

Mindez délben, fél egykor zajlott, miután a csapat és a stáb tagjai a reggel hét órás találkozó után elrepültek Londonba, onnan elbuszoztak St. Albansba, majd elfoglalták szálláshelyüket, a középkori hangulatot árasztó, rendkívül szép és csendes környezetben fekvő Sopwell Hause Hotelben. Az persze csak azokra igaz, akik Budapestről indultak, azaz a magyar bajnokságban szereplőkre és Rudolf Gergelyre, valamint Dzsudzsák Balázsra, a többiek már a szálloda festői parkjában várták őket. Az ebéd legvégére pedig befutott Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos is, és velük lett teljes a keret.

www.mlsz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik