Szoboszlai Dominik után Willi Orbán miatt is idegeskedhet Marco Rossi. A labdarúgó-válogatott középső védője a Wolfsburg elleni Német Kupa-negyeddöntőben szenvedett kézközépcsonttörést, már meg is műtötték, de úgy fest, a lengyelek elleni március 25-i vb-selejtezőn való játékának nem lesz akadálya.

Franck Boli góljával verte meg a Fradi a DVTK-t. Az elefántcsontparti támadó tudja, hogy a bajnokságban nekik áll a zászló, ugyanakkor a könnyed őszi győzelmek után most minden egyes kis gólért igencsak meg kell szenvedniük. Borbola Bence interjúja.

2023-tól tíz éven át MotoGP-futamot rendez Magyarország. Világbajnokunk, Talmácsi Gábor azért szurkol, hogy ha már neki nem adatott meg, a magyar fiatalok közül valaki versenyezhessen majd az új hajdúnánási pályán, Carmelo Ezpeleta, a nemzetközi jogtulajdonos pedig úgy véli, a magyar a világ egyik legjobb pályája lesz. Tóth Anita írása.

Bánhidi Ákoséknak nem volt egyszerű dolguk a csapatkijelölésnél. A hétvégi dordrechti rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokság előtt különösen három klasszis férfi versenyzőnk kettőre szűkítésénél kellett a mai, nem normális helyzetre is tekintettel lenniük. Így esett végül a választás a két Liura az egyetlen Eb-érmes, Krueger John-Henry ellenében...