NS: nincs mellébeszélés Bernd Storcknál; jön a 300. - szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 23:35
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

• Bernd Storck, az MLSZ sportigazgatója a korábbiaktól eltérő, határozott stílusban teszi a dolgát, ha kell, tíz másodperc után megállítja az edzést, mert nem tetszik neki, amit lát, de attól sem riadt vissza, hogy néhány szakembertől megváljon. Március eleje óta dolgozik az MLSZ-nél, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy mindenki megismerje az ars poeticáját: a saját útját járja, aki nem tud azonosulni vele, annak fel is út, le is út. Borbola Bence interjújából kiderül, hogy Bernd Storcknál nincs mellébeszélés.
• Bernd Storck,
az MLSZ sportigazgatója a korábbiaktól eltérő, határozott stílusban teszi a dolgát, ha kell, tíz másodperc után megállítja az edzést, mert nem tetszik neki, amit lát, de attól sem riadt vissza, hogy néhány szakembertől megváljon. Március eleje óta dolgozik az MLSZ-nél, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy mindenki megismerje az ars poeticáját: a saját útját járja, aki nem tud azonosulni vele, annak fel is út, le is út. Borbola Bence interjújából kiderül, hogy Bernd Storcknál nincs mellébeszélés.

A rutinos, ám fiatalos Balajcza Szabolcs háromszázadik NB I-es meccsére készül, a fiatal Hidi Patrik pedig rutinos játékosokra emlékeztetően nem az ellenfélre, hanem saját csapatára figyel. A szebb napokat is megélt Honvéd–Újpest rangadó újabb felvonása következik.

BL-csemegék ínyenceknek és rajongóknak – kisorsolták a negyeddöntő párosítását: megismétlődik a tavalyi Real–Atlético döntő, de a PSG–Barcelona is izgalmas párharcnak ígérkezik, sőt ne feledkezzünk meg a Juventus–Monaco és a Porto–Bayern találkozókról se. Elemzések, vélemények.

Egyre közelebb a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság, így már érdemes azzal foglalkozni, hogy légiósaink közül kikre számíthat Rich Chernomaz szövetségi kapitány. Szűcs András körképe.

Miklós Edit a pályafutása legjobb idényét zárja, s bár magasra tette a lécet, nem elégszik meg ennyivel, egy kis pihenés után jövőre még többször akar világkupa-dobogón állni. Zsoldos Barna interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik