NS-jótékonyság: árverésre bocsátják a mezt, amelyben Kalmár visszatért a válogatottba

2022.12.13. 16:00
null
Kalmár Zsolt válogatott mezére is lehet licitálni (Fotó: FAC 1904/Fb)
Karácsonyi jótékonysági árverés indult a Dunaszerdahely Facebook-oldalán, melynek keretében a klub játékosai által felajánlott különleges mezt, cipőket és kesztyűt szerezhetik meg a licitálók. Az árverésen meg lehet szerezni többek között Kalmár Zsolt azon mezét is, melyben hosszú kihagyás után visszatért a magyar válogatottba.

Négy dunaszerdahelyi játékos ajánlotta árverésre személyes tárgyát. Nikola Krsztovics, a DAC és a Fortuna Liga legjobb góllövője azt a cipőjét ajánlotta fel, melyben az őszi szezon nagy részét végigjátszotta és találatai nagy részét szerezte.

A klub egyik legendája, Eric Davis is cipőjét bocsátotta licitre, amelyben több bajnokin is szerepelt sérülése előtt.

A kapus, Samuel Petrás stílszerűen azokat a kesztyűit bocsátotta árverésre, melyeket a 4–0-ra megnyert trencséni bajnokin viselt.

A felvidéki együttes csapatkapitánya, Kalmár Zsolt pedig az a válogatott mezt ajánlotta fel, melyet a Luxemburg elleni novemberi felkészülési mérkőzésen viselt, miután 19 hónap után visszatért a magyar nemzeti csapatba, s a mez értékét növeli, hogy a novemberi összetartáson jelen lévő összes csapattag aláírta.

Az árverés december 14-én, szerdán 12 órakor zárul. A befolyt összeg Dunaszerdahely és a járás nehéz körülmények között élő családjaihoz kerül, akiket a dunaszerdahelyi Katolikus Karitász és az YBS fanklub együttműködve választ ki.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek