Női válogatott: magabiztos győzelem Szlovéniában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 20:07
Több kulcsjátékosa nélkül is magabiztos 4–1-es győzelmet aratott a magyar női labdarúgó-válogatott Szlovéniában.

Az első félidőben a magyar válogatott irányított, de mezőnyfölényünk sokáig csak egy érvénytelenített találatban mutatkozott meg. A szünet előtti pillanatokban mégis egy tizenegyes révén vezetéshez jutottunk, a büntetőt Pádár Anita magabiztosan értékesítette (0–1).

A második félidőben az 57. percben egy ellentámadás végén Pádár duplázta meg az előnyt (0–2). A hazaiak pár perccel később Milinkovic találatával szépítettek (1–2), de a 77. percben Fogl Katalin visszaállította a kétgólos különbséget (1–3), majd a 87. percben Tálosi Szabina beállította az 1–4-es végeredményt.

Vágó Attila a válogatott stabil alapemberei mellett öt olyan játékost (Szabó Zsuzsanna, Szabó Viktória, Palkovics Nóra, Zimányi-Kovács Anikó, Dénes Dorka) is jelölt 18 fős keretébe, akik korábban még nem léptek pályára a felnőtt nemzeti csapatban. A mieink a Szőcs Réka (Németh Júlia, 86.) – Szeitl Szilvia (Fogl Katalin, 76.), Tálosi Szabina, Demeter Réka, Gál Tímea (Szabó Viktória, 62.) – Tell Zsófia (Palkovics Nóra, 46.), Smuczer Angéla – Szabó Boglárka (Zimányi-Kovács Anikó, 58.), Csiszár Henrietta, Sipos Lilla (Dénes Dorka, 58.) – Pádár Anita (Szabó Zsuzsanna, 76.) összetételben szerepeltek az összecsapáson – olvasható az MLSZ honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik