Női válogatott: Jakabfi kórházba került, bent tartották – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.05. 15:54
A magyar női labdarúgó-válogatott Ausztria elleni mérkőzésén megsérülő Jakabfi Zsanettet agyrázkódás gyanújával kórházba szállították, és 24 órás megfigyelésre bent tartották.

Női nemzeti csapatunk a Ciprus-kupa második fordulójában 2–1-re kikapott az osztrákoktól, ráadásul három kulcsemberét is elveszítette. Zeller Dóra a bemelegítés közben, Vágó Fanni a meccs elején sérült meg, míg Jakabfi Zsanettet az első fél óra végén egy ütközés után kellett lecserélni.Női nemzeti csapatunk a Ciprus-kupa második fordulójában 2–1-re kikapott az osztrákoktól, ráadásul három kulcsemberét is elveszítette. Zeller Dóra a bemelegítés közben, Vágó Fanni a meccs elején sérült meg, míg Jakabfi Zsanettet az első fél óra végén egy ütközés után kellett lecserélni.

A Wolfsburg kétszeres Bajnokok Ligája-győztes támadója agyrázkódás gyanújával kórházba került, ahol 24 órás megfigyelésre bent tartották. A csapattársak szombaton meglátogatták Jakabfit az egészségügyi intézményben.

Jakabfi Zsanettet agyrázkódás gyanújával kórházba szállították (Fotó: mlsz.hu)
Jakabfi Zsanettet agyrázkódás gyanújával kórházba szállították (Fotó: mlsz.hu)

A magyar válogatott hétfőn az írekkel csap össze a Ciprus-kupa A-csoportjának harmadik fordulójában, és ha nyer, akkor szerdán az ötödik helyért játszhat – ellenkező esetben a hetedikért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik