Női válogatott: Cipruson kezdi az évet a magyar csapat

Vágólapra másolva!
2019.02.26. 15:35
A magyar női labdarúgó-válogatott a szerdán rajtoló Ciprus-kupán kezdi meg felkészülését az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozatra.

Markó Edina szövetségi kapitány csapata a világbajnokságra készülő Thaifölddel és Olaszországgal, valamint Mexikóval játszik azonos csoportban a tornán.

„Immár negyedik éve azért választjuk a Ciprus-kupát az év elején, mert itt mindig nagyon jó ellenfelekkel mérkőzhetünk meg kiváló körülmények között” – mondta a magyar szövetség (MLSZ) honlapján a szakvezető, aki a tornán újoncot is avathat Tóth Barbara személyében, Rácz Zsófia pedig elérheti a századik válogatottságát.Markó Edina szövetségi kapitány csapata a világbajnokságra készülő Thaifölddel és Olaszországgal, valamint Mexikóval játszik azonos csoportban a tornán.

„Immár negyedik éve azért választjuk a Ciprus-kupát az év elején, mert itt mindig nagyon jó ellenfelekkel mérkőzhetünk meg kiváló körülmények között” – mondta a magyar szövetség (MLSZ) honlapján a szakvezető, aki a tornán újoncot is avathat Tóth Barbara személyében, Rácz Zsófia pedig elérheti a századik válogatottságát.

A Larnacában szereplő magyarok szerdán az ázsiai, pénteken az európai, hétfőn pedig a közép-amerikai együttessel találkoznak, mind a három mérkőzés közép-európai idő szerint 17 órakor kezdődik. Jövő szerdán zárásként még egy helyosztó vár a válogatottra.

CIPRUS-KUPA
Február 27.: Magyarország–Thaiföld 17.00
Március 1.: Magyarország–Olaszország 17.00
Március 4.: Magyarország–Mexikó 17.00
Március 6.: helyosztó mérkőzés

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik