Németh Krisztián nem játszhat az olaszok ellen

Vágólapra másolva!
2010.02.27. 22:09
null
Németh Krisztián továbbra is a partvonalon kívülre kényszerül... (Fotó: Reuters – archív)
Mivel Németh Krisztián még mindig nem teljesen egészséges a bokasérülése után, Egervári Sándor szövetségi edző az AEK támadója helyett az újpesti Varga Rolandot hívta be az Olaszország ellen készülő magyar U21-es labdarúgó-válogatott keretébe – közölte az MLSZ.

Mint ismeretes, Németh éppen az olaszok elleni, őszi találkozón sérült meg nem sokkal azután, hogy gólt szerzett. A csatár azóta folyamatosan küszködik a bokájával, Angliában is kezelték, de még mindig nincs bevethető állapotban.

Szombaton este tizenkét játékos érkezett meg Telkibe. Gulácsi Péter, Kádár Tamás és Futács Márkó vasárnap jön, Gosztonyi András, Koman Vladimir és Simon András pedig hétfőn Olaszországban csatlakozik a többiekhez.

A magyar csapat hétfő délután utazik Rómába, ahol Egervári Sándor kedden egy tréninget vezényel. A mérkőzésre szerdán 18 órakor kerül sor az olasz fővárostól kilencven kilométerre fekvő Rietiben.

AZ OLIMPIAI VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool FC – angol), Megyeri Balázs (Ferencváros)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Kádár Tamás (Newcaste United FC – angol), Lázár Pál (Videoton FC), Pintér Ádám (MTK Budapest), Szabó János (Paksi FC)
Középpályások: Elek Ákos (Videoton FC), Kulcsár Dávid (Ferencváros), Gosztonyi András (AS Bari – olasz), Gyömbér Gábor (Lombard Pápa TFC), Koman Vladimir (AS Bari – olasz), Varga József (Debreceni VSC-TEVA), Varga Roland (Újpest FC)
Támadók: Futács Márkó (Werder Bremen – német), Lencse László (Videoton FC), Simon András (Córdoba FC – spanyol)
Biztonsági tartalékok: Somodi Bence (Kazincbarcika), Zámbó Bence (Diósgyőri VTK)
U21-ES EB-SELEJTEZŐ 
A 3. CSOPORT ÁLLÁSA
1. Wales  6 4 1 1 14–  5    +9 13
2. MAGYARORSZÁG 4 3 1   7–  4    +3 9
3. Olaszország  5 2 1 2   8–  5    +3 7
4. Luxemburg  7 1 1 5   2–15  –13  4
5. Bosznia és Hercegovina  4 1 1 2   3–  5    –2  4
  • Dánia rendezőként biztos résztvevő, míg a fennmaradó hét helyért a tíz csoportgyőztes és a négy legjobb csoportmásodik játszhat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik