Nagy Ádám szerint hatalmas lehetőséget szalasztottak el

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2021.07.03. 23:14
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Nagy Ádám, a futballválogatott és az angol másodosztályban szereplő Bristol City 26 esztendős középpályása az Európa-bajnokság után Balatonszemesen pihent a családdal néhány napot. Lapunknak azt mondta, a sok elismerés ellenére nehezen dolgozza fel az Eb-n történteket. A válogatott ugyanis közel volt a csodához, hogy továbbmenjen a halálcsoportból, de a végén ez mégsem jött össze. Szerinte hatalmas lehetőséget szalasztottak el, s ki tudja, lesz-e még ilyen az életükben. Nagy Ádám beszélt arról is, miként alakulhat a jövője angol klubcsapatánál.
• Nagy Ádám, a futballválogatott és az angol másodosztályban szereplő Bristol City 26 esztendős középpályása az Európa-bajnokság után Balatonszemesen pihent a családdal néhány napot.
Lapunknak azt mondta, a sok elismerés ellenére nehezen dolgozza fel az Eb-n történteket. A válogatott ugyanis közel volt a csodához, hogy továbbmenjen a halálcsoportból, de a végén ez mégsem jött össze. Szerinte hatalmas lehetőséget szalasztottak el, s ki tudja, lesz-e még ilyen az életükben. Nagy Ádám beszélt arról is, miként alakulhat a jövője angol klubcsapatánál.

• Interjút adott lapunknak Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója azt követően, hogy a klub bejelentette: Momir Ilics lesz a felnőttgárda új edzője. Az egykori klasszis játékosból lett sportvezető elmondta, eleinte nem feltétlenül változtatásban gondolkodott, de arra nem számított, hogy ekkora törést okoz a Bajnokok Ligája final four decemberi elődöntőjének elvesztése, Rasmus Lauge kiesése, és az öltözői hangulat sem volt egészséges. Februártól viszont már világossá vált, hogy a csapat ebben a formában nem tud megújulni. Hogy mi szólt Momir Ilics és segítője, Gulyás Péter mellett, kiderül cikkünkből.

• Az éremesélyes olimpikonokat bemutató sorozatunk főszereplője ez alkalommal Verrasztó Dávid. A Fradi úszója 33 évesen is ott van a legjobbak között a 400 méteres vegyes úszásban, s Tokióban talán valóra válthatja az álmát. Édesapja, Verrasztó Zoltán szerint Dávid az egyik legtapasztaltabb és legedzettebb versenyző e távon, és reális esélye lehet a dobogó tetejére felállni, a nagy kérdés, képes lesz-e kétszer is jól leúszni a 400 vegyest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik