Marco Rossit ünnepelte a Puskás, a musical közönsége

Munkatársainktól MunkatársainktólMunkatársainktól Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2021.09.01. 08:03
null
Cosimo Inguscio, Marco Rossi és Szabó László (Fotók: Puskás, a musical/Kaszner Nikolett)
A Puskás, a musical újabb nagy sikerű előadásai zajlottak a nyár végén, ezek egyikén az Erkel Színházban Marco Rossi is megjelent nézőként segítőjével, Cosimo Inguscióval.

 

Miután a darab producere, Szabó László a kezdés előtt név szerint köszöntötte a szövetségi kapitányt, a színház nézőtere szinte felrobbant, s a szünetben is mindenki az Eb-résztvevő magyar válogatott sikeredzőjével akart fotózkodni. Marco Rossi így beszélt a színházi estéről a Nemzeti Sportnak:

„Nagy élmény volt megnézni a Puskás-musicalt! Noha természetesen mindent nem értettünk belőle, Puskás Ferenc történetét ismerve minden mozzanat ismerős volt.”

De a szövetségi kapitány véleményezte a művészek teljesítményét is: „A színészek is kifejezetten jó benyomást tettek rám, továbbá a zene és a koreográfia is kitűnő volt. Nem is férhet ahhoz kétség, hogy Puskás Ferenc emlékéhez méltó előadást láthattunk.”

Cosimo Inguscio és Marco Rossi a nézőtéren
Cosimo Inguscio és Marco Rossi a nézőtéren

 

Az augusztusi előadások során sportújságírók is felléptek a legismertebb magyarról szóló musicalben az Erkel színpadán: Az egyik szereposztásban Gundel Takács Gábor, a másikban Harsányi Levente alakítja Szepesi Györgyöt, a legendás rádióriportert, az Aranycsapat sikereinek krónikását.

Előadásonként mást és mást hív meg ugyanakkor Szente Vajk rendező és Szabó László producer a Wembley angol intézőjének néhány mondatos epizódszerepére.

Azon az estén, amikor Gundel Takács Gábor alakította Szepesi Györgyöt, a londoni intéző szerepében Szöllősi György, lapunk főszerkesztője, a musical szakértője tűnt fel.

De játszotta már ezt a miniszerepet a Wembley magyar öltözőjében játszódó jelenetben – amelyben az intéző angolul közli Puskásékkal, hogy már csak öt perc van az Évszázad mérkőzésének kezdőrúgásáig – Iain Lindsey brit nagykövet, Shane Tusup úszóedző, Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője, Bozsik Péter, a legendás jobbfedezet futballszakértő fia, Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója, Várkonyi Attila rádiós műsorvezető/DJ vagy éppen Lipcsei Betta műsorvezető.

Kíváncsian várjuk, hogy a szeptemberi előadásokon kit láthatunk az angol intéző szerepében.

A londoni intéző szerepében: Szöllősi György
A londoni intéző szerepében: Szöllősi György
Szepesi György szerepében: Gundel Takács Gábor
Szepesi György szerepében: Gundel Takács Gábor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik