Labdarúgás: Törőcsik András masszőrje segédkezik Mészöly Kálmánnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.13. 11:22
Pintér István gyógymasszőr próbál segíteni Mészöly Kálmán gyógyulásában – adta hírül a Bors.

Mint ismert, a futballikont február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, ám aztán kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.

Fia, Mészöly Géza a Nemzeti Sport megkeresésére néhány napja elmondta, édesapját átszállították a László Kórházba, miután erősödtek a gyomorpanaszai – ennek kapcsán a Bors csütörtökön azt írta, elképzelhető, hogy Mészöly Kálmánnak transzplantációra lesz szüksége. február elején agyvérzés gyanújával szállították kórházba, ám aztán kiderült, hogy Mészöly Kálmán rosszullétét infarktus okozta.

Fia, Mészöly Géza a Nemzeti Sport megkeresésére néhány napja elmondta, édesapját átszállították a László Kórházba, miután erősödtek a gyomorpanaszai – ennek kapcsán a Bors csütörtökön azt írta, elképzelhető, hogy Mészöly Kálmánnak transzplantációra lesz szüksége.

A lap most arról számolt be, hogy a legendás Szőke Sziklát a jövő héttől a korábban Törőcsik András felépülésénél is segédkező gyógymasszőr, Pintér István rendszeresen kezelésbe veszi. A Bors Mészöly Gézától megtudta, Pintér már meg is látogatta Mészöly Kálmánt, aki jól reagált a gyúrásra. Családja azt reméli, hogy a kúrának köszönhetően Mészöly Kálmán „hamarosan újra elfogadja az ételt, ez felerősíti a szervezetét és jobb lesz a kedélye is”.

Mészöly Géza elmondta, úgy tudja, Pintér István gyógymasszőr „valóságos csodát tett Törőcsik Andrással”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik