Két gyors gól, a többit felejtsük el...; Liu Shaoang már nem gondol Pjongcsangra

Vágólapra másolva!
2021.09.08. 23:33
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Húsz perc után úgy tűnt, idegnyugtató győzelmet arat a labdarúgó-válogatott – aztán... Az Andorra ellen végül vérrel-verítékkel kiharcolt három pontig vezető utat jobb, ha elfelejtjük, mert igencsak izzadni kellett érte. Tudósítás, hangulat, vélemény, elemzés, statisztikák és a többi csoport meccsei négy oldalon: világbajnoki selejtezők Európában.
• Húsz perc után úgy tűnt, idegnyugtató győzelmet arat a labdarúgó-válogatott – aztán...
Az Andorra ellen végül vérrel-verítékkel kiharcolt három pontig vezető utat jobb, ha elfelejtjük, mert igencsak izzadni kellett érte. Tudósítás, hangulat, vélemény, elemzés, statisztikák és a többi csoport meccsei négy oldalon: világbajnoki selejtezők Európában.

• Végre sikerült tétmeccset nyernie az U21-es válogatottnak. A San Marinóban aratott papírformasiker után Gera Zoltán edző és a kétgólos Skribek Alen elevenítette fel a rég várt győzelem mögöttesét.

• Csütörtökön hivatalosan is elkezdődik a férfi kézilabdázók bajnoksága. Egy oldalon minden, amit az előttünk álló idényről tudni érdemes.

• Liu Shaoang hátrafelé már nem tekinget, mert akkor nem tudna előrefelé haladni. Avagy nem foglalkoztatják az eddigi eredményei, így a pjongcsangi olimpiai arany vagy az összetett vb-elsőség, hiszen már csak hónapok vannak hátra a pekingi olimpiáig. Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik