Kerkez Milos: Mindig Magyarország volt az első!; A túlélésért játszanak Milánóban

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.10.03. 22:18
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kerkez Milos már 14 évesen tudta, hogy magyar lesz. A holland AZ Alkmaar hirtelen a köztudatba berobbanó bal oldali védője igazán kalandos pályaívet tudhat magáénak, holott még csak most lesz 19 éves. A magyar nagymamáról, a győri időszakról, az AC Milanról és Paolo Maldiniről, továbbá az Amszterdamba költöző családról címlapsztori két oldalon.
Kerkez Milos már 14 évesen tudta, hogy magyar lesz.
A holland AZ Alkmaar hirtelen a köztudatba berobbanó bal oldali védője igazán kalandos pályaívet tudhat magáénak, holott még csak most lesz 19 éves. A magyar nagymamáról, a győri időszakról, az AC Milanról és Paolo Maldiniről, továbbá az Amszterdamba költöző családról címlapsztori két oldalon.

Kedden még csak a harmadik fordulót játsszák a BL-ben, de máris sor kerül néhány sorsdöntő csatára. Mindenekelőtt az Internazionale és a Barcelona között, hiszen aki veszít, az a csoportból való továbbjutásért zajló küzdelemben is súlyos lépéshátrányba kerül.

Az NB I-ben 1149 nap után szerzett gólt a Fradi-verő kecskeméti hős. Az OTP Bank Liga 9. fordulója és az idény eddigi legnagyobb meglepetését szerző, duplázó Nagy Krisztián Judi Ádámnak mesélte el, milyen érzés hirtelen városi ikonná válni.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Dragóner Áronnal, az éremhalmozó ifi sportlövőkkel és a korosztályos kézilabda-válogatottakat is felügyelő Juhász Istvánnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik