Rábl János (jobbra) szerzett vezetést először a fehéroroszok ellen (Fotó: Árvai Károly) – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

A Vasas Fáy utcai csarnokában rendezett mérkőzésen a mieink kezdtek jobban, s az 5. percben Rábl János pazar lefordulás után volt eredményes.

A fehéroroszok – akik az első játéknapon 3–0-ra nyertek Izrael ellen – a második félidőre feljavultak és sikerült egyenlíteniük. Szerencsére nem sokkal később egy szép kontra után Dróth Zoltán indításából Pál Patrik betalált.

Az északi rivális – amely eddig egy, a 2010-es, Magyarországon rendezett Eb-n vett részt – az utolsó percekben öt a négy elleni játékkal próbálkozott, de Alasztics Marcellék állták a sarat.

A magyar válogatott a kazahok elleni 0–5 után javított, így két forduló után három ponttal áll. Turzó Józsefék legközelebb március 3-án lépnek pályára, akkor Izrael látogat hozzánk.

A MÉRKŐZÉS UTÁN TURZÓ JÓZSEF ÉS PÁL PATRIK ÉRTÉKELT AZ NSO TV-NEK

 

FUTSAL EB 2022, SELEJTEZŐ
CSOPORTKÖR
5. CSOPORT, 2. FORDULÓ

Magyarország–Fehéroroszország 2–1 (1–0)
Magyarország:
Alasztics Marcell – Komáromi Péter, Dróth Zoltán, Vas Ádám, Hajmási Milán. Cserék: Mezei Dávid, Dávid Richárd, Horváth Norbert, Horváth Szabolcs, Nagy Imre, Tatai József, Rábl János, Szabó Péter, Pál Patrik
G: Rábl (5.), Pál (30.), ill. Szilivoncsik (27.)