Puskás Ferenc kártyái a FIFA 23-ban


Akárcsak az elmúlt két szériában, ezúttal is Puskás Ferenc lesz a legmagasabb értékeléssel bíró magyar játékos a FIFA-ban – a Honvéd, a Real Madrid és a magyar válogatott legendás csatárának három ikonkártyája is elérhető lesz az Ultimate Team játékmódban: a legmagasabb 94-es besorolást kapott, ezt követi egy 92-es és egy 89-es kártya.

A legjobb aktív magyar játékosok

Ami az aktív magyar futballistákat illeti, Gulácsi Péter 85-ös besorolása a legmagasabb, őt követi Willi Orbán (82) és Szoboszlai Dominik (79).

Sallai Roland és Szalai Attila egyaránt 76-os értékelést kapott. Igencsak furcsa, hogy Szalai Ádám és Schäfer András is csupán csak 70-es lesz a FIFA 23-ban.

Az évek során több magyar játékossal is találkozhattunk a legnépszerűbb futballjáték részeiben, azonban sokszor jelentek meg általános, rájuk nem hasonlító arccal a virtuális meccseken. Az idei kiadásban viszont – amely szeptember 30-án érkezik – Szoboszlai Dominik játékbeli karaktere átesett egy kis ráncfelvarráson, ugyanis a válogatott játékos arcát az EA Sports különösen igényesen megalkotta a Face Scan-technológiával.

Szalai Ádám és Schäfer András sem kapott arany kártyát

 

Bogdán Ádám 64-es lesz a FIFA 23-ban