Felkészülés: az U20-as válogatott felnégyelte az U21-est

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.13. 17:52
A hónap végén kezdődő új-zélandi U20-as labdarúgó-világbajnokságra készülő magyar válogatott a megszokott délelőtti gyakorlás helyett szerdán felkészülési mérkőzést játszott Telkiben, ahol az U21-es válogatott volt az ellenfele. Bernd Storck együttese 4–1-re győzött.

A három harmincperces harmadból álló összecsapáson a csapatot irányító Bernd Storck sportigazgató lehetőséget adott minden bevethető kerettagnak, csak a tegnap Ligakupa-elődöntőt játszó Nagy Dominik, Nagy Ádám, Haris Attila hármas nem lépett pályára, ők regenerációval töltötték a napot.

A mérkőzés az U20-as válogatott magabiztos, 4–1-es győzelmét hozta, a csapat góljain Zsótér Donát, Popov Patrik, Talabér Attila és Kalmár Zsolt osztoztak, míg az ellenfél találatát Kleinheisler László szerezte.

„Ezen a mérkőzésen nem az eredmény volt a legfontosabb, inkább a jó teljesítménynek örülök – értékelt a meccs után Bernd Storck az mlsz.hu-nak. – Feltűnő volt, hogy csapatom sokkal jobban bírta a mérkőzés végét, mint az U21-es válogatott, emellett szervezetten, a taktikai utasításokat betartva játszott. Továbbra is tartom, hogy jó úton járunk, de a vébérajtig hátralévő hetekben még több területen is szeretnénk fejlődni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik