Eb-pótselejtező: A mi csapatunk most a pokolban van – Hamrén

Vágólapra másolva!
2020.11.12. 23:24
null
Hamrén elismerte, a végén beálltak védekezni (Fotó: Mirkó István)
A Magyarország–Izland (2–1) Eb-selejtezőt követő sajtótájékoztatón először Erik Hamrén, az északiak svéd szövetségi kapitánya értékelt.




„Természetesen nagyon csalódottak vagyunk mindannyian. Öt percre voltunk az Európa-bajnokságtól. Gratulálunk Magyarországnak, fantasztikus nyár elé nézhet. Nem védekeztünk elég szorosan, könnyen jutottak át rajtunk a magyarok” – kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatót Erik Hamrén.

„Annak még nincs itt az ideje, hogy a jövőről beszéljünk” – mondta az izlandiak kapitánya a jövőjét firtató kérdésre.

A Nemzeti Sport Online-tól arról kérdeztük, nem érzi-e úgy, hogy a meccs végén nagyon ráültek az eredményre, ami megbosszulta magát.

„Amikor egy csapat 1–0-ra vezet, gyakran ez a forgatókönyv, hogy az előnyben lévő csapat beáll védekezni. Volt azért ellentámadásunk, közel álltunk a második gólhoz, de valóban, a második félidőben túl sokat védekeztünk, a magyar csapat sokkal többet birtokolta a labdát– fogalmazott Hamrén. –Az egymeccses pótselejtezők ilyenek. A győztes csapat a mennyországban érezheti magát, a vesztes pedig a pokolban. Nagyon közel voltunk az álmainkhoz, de most mi kerültünk a pokolba. Sok sikert kívánunk Magyarországnak az Európa-bajnokságon.”

EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ
A-DIVÍZIÓ, DÖNTŐ
Magyarország–Izland 2–1
(Nego 88., Szoboszlai 90+2., ill. G. Sigurdsson 11.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik