Az Év Sportolója Gála: „Csodálatos, amit a foci tud művelni a magyar emberekkel!”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.09.27. 17:24
A Magyar Állami Operaház ad otthont ettől az évtől Az Év Sportolója Gálának – jelentették be sajtótájékoztató keretében. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár elmondta, nem irigyli a sportújságírókat, amikor le kell adniuk a szavazataikat, hiszen 2022-ben is rengeteg magyar sportsikernek tapsolhattunk. Abban azonban biztos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott ott lesz a díjazottak között. Ókovács Szilveszter főigazgató szerint is ott a helye Marco Rossi csapatának az Magyar Állami Operaház színpadán.

„Az olaszok elleni meccsen a Puskás Ferenc Stadionban szurkoltam, nagyon picit talán szomorú volt az ember az eredmény miatt. De amikor ebbe a halálcsoportba került a válogatott, akkor valaki azt mondja, hogy tíz pontunk lesz a végén, csoportmásodikként végzünk, és ezáltal biztosítjuk az Eb-pótselejtezős helyet, valamint az első kalapból fognak minket húzni az Eb-selejtező sorsoláskor, bármelyikünk látatlanban aláírta volna. Ezúton is gratulálok, és biztos vagyok benne, hogy a díjazáskor számolni kell a magyar labdarúgó-válogatottal– mondta Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár.

Ókovács Szilveszter szerint nem kérdés, hogy Az Év Sportolója Gálán ott van a helye Marco Rossi csapatának a Magyar Állami Operaház színpadán. A főigazgató úgy fogalmazott, csodálatos, amit a foci tud művelni a magyar emberekkel, s ez az opera világa által is megsüvegelendő érték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik