Az Év Sportolója Gála 2020: „Nehéz lesz felülmúlni a 2020-as sikereket”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2021.01.11. 21:51
Kijutott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra, feljutott a Nemzetek Ligája A-divíziójába a magyar férfi labdarúgó-válogatott – ilyen sikerek után nem csoda, hogy az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2020 az év csapata (hagyományos csapatsportok) kategóriájában elnyerte a legjobbnak járó díjat. A csapat nevében Könyves Norbert vette át az elismerést, vele beszélgetett az NSO Tv. 

„Nehéz lesz felülmúlni a 2020-as év sikereit, de mindent megteszünk, hogy 2021 is hasonló eredményeket hozzon. Bízom benne, hogy azt már a szurkolókkal együtt érhetjük el. Nem volt egyszerű a mögöttünk hagyott év, hiszen az is bizonytalan volt, hogy lejátszuk-e a következő bajnoki meccseket, illetve tavasszal félbe is szakadt az idény. Akkor nem gondoltam volna, hogy végül ennyire felejthetetlen lesz” mondta a ZTE támadója, aki a szerbek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen nemcsak bemutatkozott a válogatottban, de győztes gólt is szerzett. Többek között erről is beszél videónkban.

Mint ahogy az Izland elleni, sikerrel megvívott Eb-selejtező is szóba kerül. Felidézi Szoboszlai Dominik gólját, valamint azt is elárulja, ő hol helyezkedett el az ünneplő kupacban.

A GÁLÁRÓL BŐVEBBEN ÉS A TOVÁBBI GYŐZTESEKRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik