Az akadémiák jelenthetik a válogatott jövőjét; Michael Boris lehet a Honvéd új edzője

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.11.28. 23:34
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

• Akadémiáról a válogatottba: egyre többeknek sikerül! Hogyan jussunk el A-tól V-ig, avagy a különböző labdarúgó-akadémiákról a válogatottig? Pietsch Tibor összeállítása alapján a nehéznek tűnő út bejárható.
• Akadémiáról a válogatottba: egyre többeknek sikerül!
Hogyan jussunk el A-tól V-ig, avagy a különböző labdarúgó-akadémiákról a válogatottig? Pietsch Tibor összeállítása alapján a nehéznek tűnő út bejárható.

• Bár a Honvédnál nemcsak a szakmai stáb, hanem a vezetők és a játékosok is követtek el hibákat az utóbbi hónapokban, a vezetőedző állásába kerülhet a szombati, Újpesttől elszenvedett 2–1-es vereség – Michael Boris lehet az új szakvezető. Cserháti András írása.

• Olimpiai ezüstérmes Kaposváron. Az egyik legnehezebb feladat vár a magyar férfi kosárlabda-válogatottra a világbajnoki selejtezőben, a második fordulóban a tokiói játékokon második helyen záró francia csapat lesz az ellenfél Somogy megye székhelyén. Bobory Balázs írása.

• Piros Zsombor ezúttal a Grand Slam-győztes Marian Cilicet múlt felül, ám ez is kevés volt a sikerhez, mert az ausztrálok után a horvátok is 2:1-re legyőzték teniszezőinket a Davis-kupa fináléjának csoportkörében. Torinóból Győri Ferenc tudósított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik