WBA: Gera boldog és elégedett, hogy egy év után kezdő volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.26. 21:25
null
Gera hosszú várakozás után került vissza a WBA kezdőjébe (Fotó: Action Images)
Mint arról beszámoltunk, csaknem egy év után tért vissza kezdőcsapat tagjaként Premier League-mérkőzésen Gera Zoltán: a West Bromwich Albion súlyos sérüléséből felépült magyar labdarúgója reméli, a karácsonyi-újévi őrült időszakban bent tud ragadni a WBA kezdőjében.

„Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy hosszú, hosszú idő után ismét sokat játszhattam. Majdnem egy éve nem volt ilyenre példa. Remélem, hogy így tudom folytatni, és bent maradok a kezdőben. A szurkolók fantasztikusak voltak, rengeteg támogatást adtak ma nekem és a csapatnak is” – mondta Gera a West Bromwich Albion videós stábjának. A magyar támadó középpályás remek fogadtatásban részesült, a West Brom drukkerei Gera-dalokkal várták – és a Tottenham otthonában elért 1–1 igen jó eredmény a birminghamieknek, így mindenki jó hangulatban távozhatott.

Gera ezelőtt legutóbb 2013. január elsején, a West Bromwich Albion–Fulham bajnokin kezdett a Premier League-ben, majd a QPR elleni, január 5-i kupamérkőzésen elszenvedett súlyos térdsérülése hosszú időre harcképtelenné tette. Gera november 30-án tért vissza bajnokin, háromszor csereként kapott szerepet, a karácsonyi fordulóban azonban újra a kezdő tizenegy tagja lehetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik