WBA: Gera bízik az új edző áldásos tevékenységében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.23. 11:36
Gera Zoltán szerint jó hatással lesz Pepe Mel menedzser érkezése a csapatára, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwichra. A 34 éves magyar középpályás úgy véli, a spanyol tréner pozitív változásokat hoz, irányításával javulni fog az együttes.

„Szükség van tapasztalt játékosokra a csapatban. Nem arra gondolok, hogy 35 év fölöttiekre, hanem olyanokra, akik jól olvassák a játékot – idézi a WBA hivatalos honlapja Gera Zoltánt. – Nálunk van elég rutinos futballista, például Steven Reid. A tapasztalat segít a pályán jól teljesíteni akkor is, amikor nyomás alatt vagy, és amikor nem mennek jól a dolgok. Nem kell idősnek lenned, a csapat vezérének kell lenned. Amikor új edző érkezik új ötletekkel, meg kell értened, hogy mit akar az együttestől."Gera Zoltánt. – Nálunk van elég rutinos futballista, például Steven Reid. A tapasztalat segít a pályán jól teljesíteni akkor is, amikor nyomás alatt vagy, és amikor nem mennek jól a dolgok. Nem kell idősnek lenned, a csapat vezérének kell lenned. Amikor új edző érkezik új ötletekkel, meg kell értened, hogy mit akar az együttestől."

„Szerintem kedves ember – mondta Gera Pepe Melről. – Világosan elmagyarázta, hogy mit akar tőlünk, ami egy mentalitásbeli változás. A csapat jól reagált, egyre jobbak leszünk. Mindenki izgatott volt az új edző első mérkőzése előtt. A második félidő jobban sikerült, és arra számítok, hogy meccsről meccsre javulni fogunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik