Videó: Szalai Attila jól érkezett középen – a társa gólt szerzett

Vágólapra másolva!
2021.02.13. 19:06
A válogatott labdarúgó, Szalai Attila csapata, a török Fenerbahce 2–1-re győzött a Fatih Karagümrük elleni bajnokin. A magyar játékos ezúttal is végigjátszotta a találkozót, és az első gólnál ő húzódott előre fejelni, a lepattanó labdából pedig Mame Thiam talált a kapuba.

Szalai Attila a hatodik tétmeccsét játszotta a Fenerbahcéban és ezúttal is végig a pályán volt. A hatból a Karagümrük otthonában elért 2–1-es siker volt a csapat negyedik győzelme.

A világbajnok Mesut Özil először volt kezdő a Fenerben téli érkezése óta (ez volt a harmadik meccse), a 81. percben cserélték le, gól, gólpassz ezúttal sem fűződött a nevéhez. A Fener győzelmével vezeti a tabellát, de a Galatasaray és a Besiktas még nem lépett pályára ebben a fordulóban.

Szalai Attila (41) jobb oldali beadásra érkezett középen, a labda a menteni igyekvő védőről pattant a gólt szerző Mame Thiam elé (Fotó: AFP)
Szalai Attila (41) jobb oldali beadásra érkezett középen, a labda a menteni igyekvő védőről pattant a gólt szerző Mame Thiam elé (Fotó: AFP)

A többi, szombaton pályára lépő magyar légiósról itt olvashat!

TÖRÖKORSZÁG, SÜPER LIG
25. FORDULÓ
Fatih Karagümrük–Fenerbahce 1–2
Fenerbahce: Szalai Attila kezdőként végigjátszotta a meccset.

Az élcsoport állása: 1. Fenerbahce 51 pont, 2. Galatasaray 48 pont (47–18), 3. Besiktas 48 pont (50–26)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik