Videó: góllal debütált Dzsudzsák – betalált volt csapata ellen

Vágólapra másolva!
2020.02.14. 17:10
null
Dzsudzsák Balázs góllal debütált új csapatában (Fotó: twitter.com/alainfcae_en)
Az arab emírségekbeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ain magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs góllal debütált új csapatában korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen. A magyar játékos a kezdőcsapatban kapott helyet, a 71. percig kellett várni az első találatára. Az al-Ain 4–1-re megnyerte az összecsapást.

 

Dzsudzsák Balázs bemutatkozott új csapatában, az al-Ainban, a gárda ellenfele épp a magyar válogatott játékos korábbi együttese, az al-Ittihad Kalba volt.

Dzsudzsák kezdőként lépett pályára, alakulata pedig a 17. percben meg is szerezte a vezetést. A Kalba nem sokkal később egyenlített, de a vendégek az első félidő hajrájában újra előnybe kerültek. Ahogy az elsőben, úgy a második játékrészben is fölényben futballozott az al-Ain, és a 71. percben Dzsudzsák Balázs megvillant: a középre gurított passz után tíz méterről a bal alsóba lőtt (3–1).



A 33 esztendős támadó végigjátszotta a mérkőzést, amelyet az al-Ain 4–1-re megnyert. Sikerével a gárda feljött a második helyre a bajnokságban, míg a Kalba a 11., mindössze egy pontra van a kiesőzónától.

ARAB EMÍRSÉGEK, UAE LEAGUE
14. FORDULÓ
al-Ittihad Kalba–al-Ain 1–4
al-Ain: Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a mérkőzést, ő szerezte csapata harmadik gólját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik